volg Anthémis opDode Zee
huidverzorging
mineralen
werking mineralen
gebruik mineralen
modder
moddermasker
water
toepassingen
geschiedenis
recept mineraal
recept modder

Edom
huidverzorging voor:
normale huid
gemengde huid
vette huid
zeer vette huid
acné
droge huid
rijpere huid
rosacea
gevoelige huid
allergische huidRügener Krijt
krijt huidverzorging
krijt pakkingen
krijt produkten


Safi huidverzorging


verzorging van :
acne gezicht
acne lichaam

couperose
dauwworm

eczeem
constitutioneel
contacteczeem
handeczeem

jeugdpuistjes
lichen


psoriasis
psoriasis verzorging
roos
rosaceaprijzen
Edom
Neutral
Safi
CMD Natuurcosmetica huidverzorging met biologische oliën

Neutral Dode Zee
Mineral Rügener Krijt
Tea Tree verzorging
Duindoorn verzorging
Rozenbottel verzorging
Cocos huidverzorging
handcrème
shampoo
probeersetjesbasis oliën
maceraten en vetten
prijzen basis oliën


diverse infecties


etherische oliën
A t/m D
E t/m K
L t/m R
S t/m Z
prijzen etherische oliën
Attarsmassage oliën
huid oliën

Aleppo zepen
prijzen

   
verzorging voor de
ALLERGISCHE HUID
met Dode Zee mineralen
Edom huidverzorging met Dode Zee mineralen en Dode Zee modder voor de verzorging van de allergisch reagerende huid


Allergische huidreacties kunnen veel oorzaken hebben en vaak is het niet te achterhalen wat de oorzaak ervan is. Het is daarom belangrijk de huid niet extra te belasten met huidverzorgingsproducten. Een eenvoudige verzorging is daarom het beste. Jammer genoeg is het vaak noodzakelijk uit te proberen welke producten wel en niet verdragen worden, wij bieden daarom een aantal probeersetjes aan.

benodigde Edom produkten

mineralenzeep
4030 - dagcrème 5410 - nachtcrème 5412 - gezichtsreiniger 5401 - gezichtslotion 5402
moddermasker
5470 - oogcrème 5415


verzorging

De volgende verzorging wordt door de meeste allergische reagerende huiden goed verdragen. Het is een minimale verzorging die naar wens met andere producten uitgebreid kan worden. Deze uitbreiding wordt als optie vermeld !

dagelijks
`s ochtends
`s avonds
  Zeep uw handen in met Safi mineralenzeep en masseer hiermee voorzichtig de huid, begin bij de hals en doe dan het gezicht. Laat de zeep inwerken en spoel dan af met lauwwarm water.
OPTIE: i.p.v. de zeep, neem een plukje watten of een wattenschijfje, maak het vochtig en doe er wat reinigingsmelk op. Wrijf daarmee in ronddraaiende bewegingen, op die manier wordt de huid goed schoon en gelijk een beetje gemasseerd. Begin bij de hals, neem een nieuw watje en doe dan het gezicht. Werk steeds van beneden naar boven, dus eerst de kin, dan de wangen en het voorhoofd. Spoel het gezicht en hals goed af met lauwwarm water.

dagelijks
`s ochtends
  Breng na het reinigen de dagcrème aan, neem een hoeveelheid ter grootte van een erwt en verdeel dit dun over het gehele gezicht. Doe dit ook weer van beneden naar boven en vanaf bovenkant neus zijwaarts over het voorhoofd. De crème beschermt tegen uitdroging en ongunstige invloeden van buitenaf, bijv. weer, cv, airconditioner etc.
OPTIE: EDOM crèmes zijn geschikt als make-up basis. Wacht 10-15 minuten voordat u de make-up aanbrengt

dagelijks
`s avonds
  Reinig de huid als hierboven beschreven, eventuele oogmake-up verwijderen met een beetje Amandelolie of met een beetje nachtcrème. Breng dan de nachtcrème aan. Verdeel de crème goed over kin, wangen, neus en voorhoofd.
OPTIE: Klop ook voorzichtig een beetje nachtcrème rond de ogen of gebruik oogcrème. EDOM crèmes trekken snel in de huid, laten geen hinderlijk `vet` laagje achter en helpen de huid `s nachts bij haar opbouwend werk.

1-2x per week
of naar behoefte
  Een allergische reactie kan door een moddermasker verzacht worden. Neem daarom, na op irritatie getest te hebben, regelmatig (minimaal 1x per 14 dagen) een masker. Een moddermasker stimuleert de doorbloeding en het vermogen vocht vast te houden, eveneens reguleert de modder de talgproductie. Deze eigenschappen betekenen dat Dode Zee modder voor ieder huidtype een uitstekende oppepper is. Het resultaat is een frisse, minder gevoelige huid.
Reinig de huid eerst met reinigingsmilk of mineralenzeep en breng dan het masker aan. Laat dit afhankelijk van de gevoeligheid van de huid tussen de 2 en 10 minuten inwerken. Goed afspoelen met lauwwarm water en droog deppen, dan een passende crème aanbrengen.
  een moddermasker is een oppepper voor ieder huidtype
 

lichaamsverzorging

Een allergisch reagerende lichaamshuid kan door baden in Dode Zee mineralen of wassen met mineralenzeep tot rust gebracht worden. Neem dagelijks of naar behoefte een bad met 100 tot 200 gram mineralen of gebruik voor de dagelijkse reiniging uitsluitend mineralenzeep. Na het baden of wassen de huid droogdeppen en spaarzaam multipurposecrème aan brengen. Gebruik voor een (zeer) droge huid SheaButterBody

klik hier voor meer producten
home lichaamsverzorging hand/voetverzorging haarverzorging gezichtsverzorging Dode Zee modder tips huidverzorgingcopyright Anthémis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden

disclaimer

   
Edom huidverzorging

aanbiedingDode Zee mineralenSheaBodyButter

mineralen shampoo

wrattenoliën
massage oliën

massage oliën zonder synthetische toevoegingen

Neutral
met Dode Zeezout
aanbieding 5 delige set met gratis handcrème