volg Anthťmis opDode Zee
huidverzorging
mineralen
werking mineralen
gebruik mineralen
modder
moddermasker
water
toepassingen
geschiedenis
recept mineraal
recept modder

Edom
huidverzorging voor:
normale huid
gemengde huid
vette huid
zeer vette huid
acnť
droge huid
rijpere huid
rosacea
gevoelige huid
allergische huidRŁgener Krijt
krijt huidverzorging
krijt pakkingen
krijt produkten


Safi huidverzorging


verzorging van :
acne gezicht
acne lichaam

couperose
dauwworm

eczeem
constitutioneel
contacteczeem
handeczeem

eelt
jeugdpuistjes
lichen
likdoorns

psoriasis
psoriasis verzorging
roos
rosacea
wintertenen

zwemmerseczeemprijzen
Edom
Neutral
Krijt
Safi
CMD Natuurcosmetica huidverzorging met biologische oliŽn

Neutral Dode Zee
Mineral RŁgener Krijt
Tea Tree verzorging
Duindoorn verzorging
Rozenbottel verzorging
Cocos huidverzorging
handcrŤme
shampoo
probeersetjesbasis oliŽn
maceraten en vetten
prijzen basis oliŽn


diverse infecties


etherische oliŽn
A t/m D
E t/m K
L t/m R
S t/m Z
prijzen etherische oliŽn
Attarsmassage oliŽn
huid oliŽn

Aleppo zepen
prijzen

   
verzorging voor de
ZEER VETTE HUID
met Dode Zee mineralen
Edom huidverzorging met Dode Zee mineralen en Dode Zee modder voor de verzorging van de zeer vette huid


Dit type huid kan door het gebrek aan vocht op een droge huid lijken en wordt daardoor vaak verkeerd verzorgd, wat het probleem nog groter maakt. De huid is grauw en mat en grof van structuur, soms met ontstekingen. De te gebruiken producten moeten het overtollige vet verwijderen maar mogen geen vocht aan de huid onttrekken. Daarom is een huidverzorging met Edom een uitstekende keuze. De Dode Zee mineralen zorgen voor een goede vocht/vet balans. Reiniging is voor de zeer vette huid van het allergrootste belang, een schone huid is minder ontvankelijk voor ontstekingen.

benodigde Edom produkten

moisturizer
5410 - gezichtsreiniger 5401 - gezichtslotion 5403
moddermasker
5470 - oogcrŤme 5415


verzorging

Iedere huid is blij met een schoonmaakbeurt aan het begin van de dag, ook als de avond ervoor het gezicht goed is gereinigd. `s Nachts vinden er namelijk belangrijke herstelwerkzaamheden plaats waarbij de huid afvalstoffen uitscheidt, die dan `s ochtends verwijdert moeten worden.

dagelijks
`s ochtends
`s avonds
  Neem een plukje watten of een wattenschijfje, maak het vochtig en doe er wat reinigingsmelk op. Wrijf daarmee in ronddraaiende bewegingen, op die manier wordt de huid goed schoon en gelijk een beetje gemasseerd. Begin bij de hals, neem een nieuw watje en doe dan het gezicht. Werk steeds van beneden naar boven, dus eerst de kin, dan de wangen en het voorhoofd. Neem meermaals een schoon watje, zolang tot het watje schoon blijft. Spoel het gezicht en hals goed af met lauwwarm water.

dagelijks
`s ochtends
`s avonds
  Breng een dun laagje moisturizer crŤme aan, neem een hoeveelheid ter grootte van een erwt en verdeel dit zacht over het gehele gezicht. Doe dit ook weer van beneden naar boven en vanaf bovenkant neus zijwaarts over het voorhoofd. De moisturizer dient ook ter bescherming tegen ontstekingen en is geschikt als make-up basis geschikt is. Gebruik uitsluitend make-up die geschikt is voor de vette huid. Wacht 10-15 minuten voordat u de make-up aanbrengt

dagelijks
`s ochtends
`s avonds
  Neem weer een vochtig watje, doe er wat lotion op en dep zachtjes hals en gezicht. De lotion herstelt de zuurmantel en sluit de poriŽn. De lotion bevat een beetje alcohol en heeft daardoor een licht desinfecterende werking.

dagelijks
`s avonds
  Eventuele oogmake-up verwijderen met een beetje Amandelolie of met een beetje crŤme. Klop voorzichtig een beetje oogcrŤme rond de ogen.

1-2x per week
  Voor dit huidtype is het regelmatig (minimaal 1x per week) gebruik van een masker heel erg belangrijk. Moddermaskers hebben een gunstige invloed op de conditie van de huid. Een moddermasker stimuleert de doorbloeding en het vermogen vocht vast te houden, eveneens reguleert de modder de talgproductie.
Reinig de huid eerst met reinigingsmilk en breng dan het masker of de pure Dode Zee
modder aan. Laat dit afhankelijk van de gevoeligheid van de huid tussen de 2 en 15 minuten inwerken. Goed afspoelen met lauwwarm water en droog deppen, dan de moisturizer aanbrengen.
  een moddermasker is een oppepper voor ieder huidtype
 

lichaamsverzorging zeer vette huid

Deze behandeling voor een vette onreine huid met verstopte poriŽn, meeŽters, ingegroeide haartjes of verhoorningen stabiliseert de talgproductie en maakt de huid gladder. Neem minimaal 1x per week een bad met Dode Zee mineralen. Los 150-250 gram mineralen op met heet water. Breng het bad met koud water op een aangename temperatuur en baad maximaal 20 minuten. Na het baden het lichaam droog deppen en masseren met Edom bodylotion of multipurposecrŤme OF
Reinig de huid met
modderwaspommade goed in laten werken en goed afspoelen. Breng dan een dun laagje Dode Zee modder aan en laat dit 10-20 minuten inwerken, goed afspoelen en het lichaam droogdeppen, dan masseren met multipurposecrŤme.
Gebruik voor het dagelijkse wassen of douchen Safi
mineralenzeep of Edom douchegel, dep het lichaam droog en masseer met bodylotion. Droge, ruwe plekken aan elleboog en knie dagelijks inwrijven met handcrŤme of voetbalsem.
klik hier voor meer producten
home lichaamsverzorging hand/voetverzorging haarverzorging gezichtsverzorging Dode Zee modder tips huidverzorging
copyright Anthťmis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden

disclaimer

   
Edom huidverzorging

aanbiedingDode Zee mineralenSheaBodyButter

mineralen shampoo

wrattenoliŽn
massage oliŽn

massage oliŽn zonder synthetische toevoegingen

Neutral
met Dode Zeezout
aanbieding 5 delige set met gratis handcrŤme