volg Anthťmis opDode Zee
huidverzorging
mineralen
werking mineralen
gebruik mineralen
modder
moddermasker
water
toepassingen
geschiedenis
recept mineraal
recept modder


Edom
huidverzorging voor:
normale huid
gemengde huid
vette huid
zeer vette huid
acnť
droge huid
rijpere huid
rosacea
gevoelige huid
allergische huidRŁgener Krijt
krijt huidverzorging
krijt pakkingen
krijt produkten


Safi huidverzorging


verzorging van :
acne gezicht
acne lichaam

couperose
dauwworm

eczeem
constitutioneel
contacteczeem
handeczeem

jeugdpuistjes
lichen


psoriasis
psoriasis verzorging
roos
rosaceaprijzen
Edom
Neutral
Krijt
Safi
CMD Natuurcosmetica huidverzorging met biologische oliŽn

Neutral Dode Zee
Mineral RŁgener Krijt
Tea Tree verzorging
Duindoorn verzorging
Rozenbottel verzorging
Cocos huidverzorging
handcrŤme
shampoo
probeersetjesbasis oliŽn
maceraten en vetten
prijzen basis oliŽn


diverse infecties


etherische oliŽn
A t/m D
E t/m K
L t/m R
S t/m Z
prijzen etherische oliŽn
Attarsmassage oliŽn
huid oliŽn

Aleppo zepen
prijzen

    Mineralen en Modder verzorging van probleemhuiden


Het is al duizenden jaren bekend, dat het zout en de modder uit de Dode Zee een heilzame werking op de huid hebben. De mineralen reinigen, voeden en stimuleren de huidcellen.
Van deze eigenschappen wordt bij de verzorging van acne, rosacea en andere huidproblemen gebruik gemaakt. Het resultaat zal zijn een vermindering van de ontstekingen, een normalere talgproductie en het verminderen van puistjes en vlekken. Naar gelang de ernst van de acnť zijn er meerdere behandelingsschema`s mogelijk. Een behandeling voor minder ernstige aandoeningen vindt u
>>> hier.

ACNE
Om een zoals hier afgebeelde acnehuid te behandelen moet veel gedaan worden. Belangrijk is dat het behandelingsschema nauwkeurig gevolgd wordt en dat de Dode Zee preparaten niet met andere producten gecombineerd worden.
begin  acne behandeling met Dode Zee preparaten.  acne behandeling met Dode Zee preparaten na 10 dagen. acne behandeling met Dode Zee preparaten na 6 weken. acne behandeling met Dode Zee preparaten na 3 maanden.


De acnekuur begint met het reinigen van de huid met een mineralen reiniger deze met natte vingertoppen in cirkelvormige bewegingen aanbrengen, Ī 2 minuten licht inmasseren, dan afspoelen met lauwwarm water. Daarna bij een actieve (open) acne een moddermasker en bij een passieve acne (geen open puistjes meer) zwarte modder aanbrengen.
Het masker 15 minuten in laten werken, dan met een vochtige spons afnemen. De handen goed wassen met een ontsmettende zeep, bijv. modderzeep of Tea Tree zeep en vervolgens de comedonen uitdrukken en eventuele pus uit de puistjes verwijderen. Let op dat de huid niet beschadigd wordt. Handen opnieuw wassen om infectie te vermijden en nogmaals de reiniger aanbrengen en 1-2 minuten in laten werken. Met lauw water verwijderen.
Bij een passieve acne kan eventueel een korte lichte massage met een vochtregulerende crŤme,
moisturizer, uitgevoerd worden. De huid tonifiŽren met lotion. Hierdoor wordt de zuurgraad van de huid hersteld en de poriŽn gesloten. Deze behandeling 1 ŗ 2 keer per week uitvoeren.
Dagelijks de acne a.h.v. behandelen:
`s ochtends reinigen met modder- of mineralenzeep, dan de moisturizer aanbrengen, eventueel deppen met lotion.
`s avonds reinigen met modder- of mineralenzeep, alleen de puistjes en cysten eventueel aanstippen Manuka etherische olieen afdekken met de moisturizer, eventueel deppen met adstringent lotion.

Ľ

ZEER VETTE HUID
Gezichtsverzorging, begin deze mineralen huidverzorging met een moddermasker. Hiermee wordt de huid ontdaan van dode huidcellen, schilfers en oneffenheden met als resultaat een goed gereinigde en goed doorbloede huid, die de actieve bestanddelen van de volgende producten goed op kan nemen.
Het masker is bijzonder geschikt voor een huid met black en/of white heads, een huid met littekens en een huid met genezende acne. Laat het masker 5-15 minuten
(naar gelang de gevoeligheid van de huid) inwerken en verwijder het een vochtig sponsje. Breng nu de moisturizer crŤme aan en masseer hiermee Ī 20 minuten. Tonifieer met de lotion. Voer deze behandeling 1x per week uit eventueel af te wisselen met een zwarte modder masker
Dagelijks `s ochtends en `s avonds reinigen met modder- of mineralenzeep of mineralen reiniger, dan de moisturizer crŤme aanbrengen en tonifieren met lotion
 
Bij een minder vette huid geeft de Edom serie voor een gemengde huid goede resultaten.
Lichaamsverzorging voor een onreine huid met grove en verstopte poriŽn. Deze behandeling, mits regelmatig uitgevoerd, stabiliseert de talgproductie en maakt de huid gladder. Reinig de huid met mineralen reiniger en spoel goed schoon met warm water. Breng dan een modder masker of zwarte modder aan en laat deze 10-20 minuten inwerken. Goed afspoelen en nabehandelen met mineralen bodylotion of moisturizer crŤme. Voor het dagelijkse douchen of baden uitsluitend modder waspommade, modderzeep of bad & douchegel gebruiken. Nabehandelen met bodylotion of moisturizer crŤme.

Ľ

PUISTJES / PUKKELTJES op het lichaam
Een extreem vette huid, een onreine huid met grote poriŽn, meeŽters, pukkeltjes, ingegroeide haartjes, of verhoorningen kunnen heel goed met Dode Zee mineralen of modder verzorgd worden. De huid wordt rein, glad en soepel.
Dagelijks:
Uitsluitend reinigen met modder zeep, geen zeep, doucheschuim o.i.d. gebruiken. De modderzeep in laten werken en afspoelen. Na het reinigen de huid licht inmasseren met bodylotion, als de huid zeer droog is kan ook een vochtregulerende crŤme, moisturizer, gebruikt worden.
Wekelijks:
1 ŗ 2 keer per week reinigen met modder of peelingzout (bij het baden of douchen) of een oplossing van Dode Zee mineralen (bad). Na het reinigen de huid licht masseren met bodylotion of moisturizer.


Edom huidverzorging met Dode Zee mineralen, een weldaad voor de vette/acne huid. Behandel acne a.h.v. : Reinig het gezicht iedere ochtend en avond met mineralen- of modderzeep breng dan de moisturizer aan en sluit de poriŽn met lotion. Desinfecteer vurige puistjes `s avonds met bijv. Tea Tree of Manuka etherische olie. Gebruik ťťn keer per week een moddermasker of pure modder Klik hier voor een complete verzorging met Edom produkten.


    

 

Ľ

acne.htm - laatste wijziging donderdag 27 december 2018

copyright Anthťmis aromatherapie - Oosterstreek / alle rechten voorbehouden

disclaimer

   
Edom huidverzorging

aanbiedingDode Zee mineralenSheaBodyButter

mineralen shampoo

wrattenoliŽn
massage oliŽn

massage oliŽn zonder synthetische toevoegingen

Neutral
met Dode Zeezout
aanbieding 5 delige set met gratis handcrŤme